Davey & Elien

Over ons

Q-camper staat voor klantvriendelijkheid, persoonlijke benadering en correcte afhandeling. Wij zijn een jong bedrijf dat werkt zonder tussenpersonen of dealers, bij ons heb je altijd rechtstreeks contact met Davey of Elien. Dankzij onze gratis service, uniek in de sector, verloopt de verkoop van je tweedehands camper met een gerust hart en een tevreden gevoel.

Davey

Davey

Elien

Elien

Enkele getuigenissen

wij-zijn-zeer-tevreden

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer de tevreden over de correcte aanpak van Davey en Elien. Nadat Elien een afspraak had geregeld, kwam Davey ter plaatse. Geen gedoe over afdingelen van de prijs of dergelijke. We kregen de prijs die we verwachtten voor ons voertuig.

respectvolle-aanpak

Respectvolle aanpak

Ik moest met spijt in het hart onze camper verkopen na het overlijden van mijn echtgenoot. Zelf kon ik er niet mee rijden dus heb ik Q-camper gebeld om na te gaan of ik bij hen mijn voertuig kon verkopen. Bedankt voor de respectvolle aanpak en uw begrip.

correcte-manier

Correcte manier

Jonge, sympathieke mensen die op een correcte manier werken.

vlotte-verkoop

Vlotte verkoop

Dank u Davey & Elien voor de vlotte verkoop!

snelle-deal

Snelle deal

Wij verkochten ons voertuig aan Q-camper. Dit zonder dat onze deur werd platgelopen door kopers. De deal was snel beklonken.

top-service

Top service!

Zelf geen geloop meer. Bedankt!

q-team-proficiat

Q-team proficiat

q-team proficiat , heb mijn camper verkocht aan hun. Correcte afspraken van in het begin , geen gedoe, direct geld, een dikke pluim voor het team.was iedereen zomaar . Doe zo verder
pascal verelst

jeanine-martle

jeanine martlé

We hebben vandaag onze mobilhome verkocht aan Q-camper , en heel blij met zo een vriendelijke eerlijke mensen ,onze overeenkomst is zeer goed verlopen
, Alles zoals afgesproken geen enkel probleem ondervonden dank u Q-camper het gaat jullie goed