Werkwijze

Hoe werken wij?

Scroll →

 • 1
  Meld uw camper aan
 • 2
  Persoonlijk overleg
 • 3
  Goede deal voor uw camper
 • 4
  Bezichtiging ter plaatse
 • 5
  Overeenkomst prijs
Meld uw camper aan

Stap 1

Meld uw camper aan

Vul alle gegevens over jouw camper in via de tool op onze website. Wij behandelen je aanvraag binnen de 24u. Een service die we volledig gratis en in alle vertrouwen aanbieden.

Persoonlijk overleg

Stap 2

Persoonlijk contact

Wij werken zonder tussenpersonen of dealers. Davey of Elien belt je persoonlijk op om je wensen te bespreken.

Goede deal voor uw camper

Stap 3

De beste deal voor je camper

Wij doen je een passend prijsvoorstel voor je tweedehands camper.

Bezichtiging ter plaatse

Stap 4

Bezichting ter plaatse

Wij komen de tweedehands camper bij jou ter plaatse bezichtigen. Zo hoef je geen tijd te verliezen op zoek naar een dealer of door talloze kopers aan huis te ontvangen.

Overeenkomst prijs

Stap 5

Overeenkomst prijs

Via instant betaling zie je het overeengekomen bedrag meteen op je bankrekening verschijnen. Pas wanneer het op je rekening zichtbaar is, vertrekken wij met de camper. De transactie verloopt veilig en correct via een officiƫle verkoopovereenkomst.

1 / 5

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem, Eventuele schade toon je best aan via een aantal foto’s die je kan uploaden. Indien u het liever beschrijft, kan dat ook. Er is een opmerkingenvak voorzien.

Wij werken professioneel en kunnen veilig en verzekerd jouw camper verplaatsen na akkoord. Je hoeft zelf verder niets te ondernemen.

Wij bieden deze service geheel gratis en in vertrouwen aan. Jij vult de nodige gegevens in, wij contacteren jou, volledig gratis.

Neen, na telefonisch contact en een eventueel akkoord komen wij de tweedehands camper bij jou ter plaatse bezichtigen.

Wij werken in volledig vertrouwen. Jouw gegevens zijn veilig en worden enkel door Davey en Elien gebruikt om contact met je op te nemen.

De verkoop van een tweedehands camper is een grote beslissing, wij hebben hier alle begrip voor en geven je de nodige tijd om over ons voorstel na te denken.

Wij werken professioneel en bekommeren ons over de verloren papieren. Je hoeft verder zelf niets te ondernemen.

Via instant betaling zie je het overeengekomen bedrag meteen op je bankrekening verschijnen. Pas wanneer het op je rekening zichtbaar is, vertrekken wij met de camper. De transactie verloopt veilig en correct via een officiële verkoopovereenkomst.

Neen, we bieden deze dienst volledig gratis aan, vrijwel uniek in de sector. Enkel als we tot een onderlinge akkoord zijn gekomen en je de factuur hebt getekend, kan je niet meer op de beslissing terugkomen.

Onze website is 100% veilig. De gegevens komen rechtstreeks bij Davey en Elien terecht en worden niet doorgespeeld aan andere partijen. Er hangen geen verplichtingen aan vast. Wij proberen enkel de beste deal voor uw camper voor te stellen.

De nagelaten gegevens zijn voor niemand zichtbaar op de website. Ze worden enkel gebruikt door Davey en Elien om je te kunnen contacteren. Alle gegevens over je camper worden na 1 maand automatisch verwijderd van de website.

Vereist: het inschrijvingsbewijs en gelijkvormigheidsattest. Niet vereist (maar wel aangewezen): de gebruiksaanwijzingen van de toestellen in de camper.